Válassza az Oldal lehetőséget

10 + 1 környzetbarát ajándék Anyák napjára
10 + 1 környzetbarát ajándék Anyák napjára

Szerző:
Csáktornyai Katalin

2021.04.19.

Olvasási idő:

Az Egyesült Államokban Anna M. Jarvis aktivista időt és energiát nem sajnálva próbálta elérni, hogy nemzeti ünnepé nyilvánítsák az anyák napját, majd miután sikerrel járt 1914-ben, hamarosan meg is bánta, hogy annyit dolgozott és küzdött érte.

A kereskedők ugyanis a haszon reményében igyekeztek meglovagolni a gyorsan népszerűvé váló alkalmat, így az teljesen eltolódott az ajándékozás irányába. Anna további élete során hevesen tiltakozott az ünnep üzletiesedése ellen, és nem akarta, hogy nevét bárki kapcsolatba hozza az anyák napjával.

Ez a történet nagyon jól mutatja, hogy a tisztelet, a megemlékezés mindig könnyen elcsúszhat a felszínes és meggondolatlan vásárlás felé.

Most olyan termékeket és szolgáltatásokat hoztunk nektek, amikkel meglephetitek édesanyátokat, vagy felírhatjátok a saját kívánságlistátokra és nem fognak a polcon porosodni.

Természetes kozmetikumok:

A Reeed natúr szappanjai kecsketejjel készülnek, egy családi vállalkozás keretein belül, tisztán és tudatosan.

Ha nem szappan, akkor szérum a szépségért. Az LPSM skincare cosmetics egy magyar tulajdonú manufaktúra, ami 30 éve gyárt saját fejlesztésű gél szérumokat. Kézzel készül, vegán, állatkísérlet mentes.

Az Ökoabc minőségi öko és bio termékek forgalmazásával foglalkozik és parfüm is van a kínálatukban. Szívesen adnak tanácsot telefonon, ha nehezen tudsz választani.

Ékszer és kozmetikum egyben:

Az Essence of Your Soul illatékszerei már régóta fent vannak a saját kívánság listámon. Imádom! Mert gyönyörű, és viselője anélkül élvezheti a természetes illatok jótékony hatásait, hogy magára kellene fújkálni vagy kenegetni őket.
A Dema10 kóddal most 10% kedvezménnyel tudtok rendelni a csodás darabokból.

Kézműves termékek:

A Libellus kézművesnaplók gyönyörűek, kézzel és odafigyeléssel készülnek, öröm őket forgatni és lapozni. Remek meglepetés lehet egy teljesen egyedi, személyre szabott receptes könyv azoknak, akik szeretnek különleges finomságokat készíteni.

A Biztostű – Biztos, hogy jó célja, hogy egyedi termékeket állítson elő, amikből csak kevés van. Olyasmit,ami szerethető a látványért, a kivitelezésért, az egyedülállóságáért. Anyák napjára kézzel hímzett vászontáskákkal készül.

A Csipetkék ajándékkártyája környezettudatos termékekre és varró tanfolyamra is beváltható, ami kisgyermekes és kreatívabb anyukáknak lehet jó meglepetés, de a nagymamának is rendelhetünk kenyeres zsákot vagy újraszalvétát.

Énidő, pihenés, feltöltődés:

Köszönöm, hogy vagy! – mondd el a Kamélia Kert válogatásával.
Egy doboz, három féle tea: Alkalom a beszélgetésre, az elcsendesedésre.
Természetes, egészséges élmény, aminek bármelyik édesanya örülni tud.

A Power Mom Club szerint,biztos lehetsz, hogy ha egy anyának énidőt vásárolsz, nagyon hálás lesz neked! Egészség, szépség, gyermeknevelés, kommunikáció, minden olyan téma megtalálható a kurzusaik között, ami egy anyát érdekelhet.
Természetesen ajándékártyát is tudsz tőlük rendelni, amit névre szólóan küldenek el.

Az Anyatérkép művészetterápiás alkotóboxában önismereti feladatokat és azok elkészítéséhez szükséges eszközöket kapunk, melyekkel művészeti tudás nélkül is elidőzhetünk és elmélyülhetünk az anyává válás témájában. Az anyáki napi kiadás 4 heti anyagot tartalmaz, ami egész májusra biztosítja a megajándékozottnak a feltöltődést.

Kedves, szép és környezetbarát:

B o g – bogi otthoni garázsában pedig az újrafelhasználás jegyében készülnek gyönyörű asztali és fali díszek. Például virágtartóból csodás ünnepi kosárka. Anyák napjára most feliratos varázskaviccsal is kérhetitek.

Bármilyen meglepetést is választunk azonban, ne felejtsük el, hogy egy édesanyának a legnagyobb érték az, ha láthatja, hogy a rengeteg törődés és szeretet, amit folyamatosan ad, nem hiábavaló fáradtság.

Egy “köszönöm”, egy mosoly, egy szép emlék felidézése bármilyen egyszerű ajándékot aranyfénybe tud vonni. Hiszen az ünneplés célja a szeretet és a tisztelet kifejezése.