Válassza az Oldal lehetőséget

13 + 1 környezettudatos ötlet Valentin napra
13 + 1 környezettudatos ötlet Valentin napra

Szerző:
Kőtörő-Sleisz Anna

2021.02.09.

Olvasási idő:


Február 14-én ünnepeljük a szerelmet, amely nálunk Magyarországon, egybeesik a Bálint nappal. Szent Bálint többek között a szerelmesek védőszentje is, így mégsem áll olyan távol tőlünk ez az ünnep. Kis hazánkban a 20. század vége óta, azaz az 1990-es évektől ajándékozzuk meg szerelmünket valami aprósággal. Számomra mindig nagyon fontos volt, hogy olyasmivel lepjem meg a férjemet, ami nem kerül fel porfogónak a polcra, hanem vagy élményt ad, vagy fogyasztható. Viszont életem párja nem olyan Gombóc Artúr lelkű mint én, ezért minden évben szükség van némi ötletességre, és kreativitásra. Hogy más se legyen gondban, összegyűjtöttem nektek 13+1 ötletet a környezettudatosság jegyében, magyar vállalkozóktól.
Fogadjátok szeretettel, válogassatok kedvetekre!

Love Gift Box teaválogatás a Kamélia Kerttől

Varga Marianna, Magyarország tea nagykövete ajánlásával hoztam nektek egy fantasztikus ajándékot. A tea nem csak egy finom ital, hanem fogyasztása kellemes, nyugalmas élményt nyújt. Főleg ebben a koncepcióban. A Love Gift Boxban 3 különböző ízű teát találtok, melyeket, ha közösen fogyasztotok el, még a romantikus hangulat is garantálva lesz. Szerelemteázásra fel!

Illatos Valentin csomag a HerbaTherapytól

Ha szerelmed érzékeire szeretnél hatni, de nem ismered a szerelmi bűbájokat, ez az ajándék neked szól. A HerbaTherapy Illatos Valentin csomagjában lévő illóolajok, garantáltan megdobogtatják kedvesed szívét. Az olajokat párban kapod, s mellette egy autóillatosító klipsz biztosítja, hogy bármerre járjon, útközben is eszébe juss.

Szerelmes Manók a Réthy Fashiontól

Bizony, a manók nem csak karácsonykor bújnak elő, Valentin napkor is jönnek, hogy igazán szerelmes hangulatot varázsoljanak. Morzsolt levendulával töltöttek, s még egy kedves kis tasak is jár melléjük, hogy mindig veletek lehessenek.

Természetes alapanyagú fürdőszerek a Kinka Naturaltól

Vegán ajándékot keresel szerelmednek, amit akár együtt is felhasználhattok a páros élményért? A Kinka Natural vegán termékei között, megannyi lehetőséget találsz. Fürdősó, fürdőgolyó, vagy éppen természetes testápoló készítmények teszik igazán romantikussá, a Valentin napi, sőt, az azutáni estéiteket is.

Magpapír képeslap

Ez a különlegesség még számomra is újdonság volt, a szó legpozitívabb értelmében. Nevezhetném élő képeslapnak is, hiszen a papírt elültetve, az abban elrejtett kis citromfű magocskák a földben életre kelnek, s kihajtanak. Kreatív, környezettudatos, és rendkívül különleges meglepetés.

Egyedi fényforrás Szikrácskától

A hálószobák egyik elengedhetetlen kiegészítői, az éjjeli lámpák. Valentin napra lepd meg kedvesed egyedi fényforrással, amely biztos nem jön szembe veled az Ikeában. Ezek a kézzel készített, páratlan hangulatlámpák, igazán meghitté varázsolják számotokra az estéket.

Mozaik matricák Carawongától

A kézműveskedés időtlen, s ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk mi, felnőttek is. Valentin napra pedig izgalmas meglepetés lesz kedvesed számára a mozaik matrica, mellyel mandalát készíthettek, akár párban, a szerelmeddel együtt. Ajándékozz mozaik matricát, s kreativitásotoknak semmi nem szab határt.

Egyedi ecobőr handmade táska a Begin Handmade Bagtől

Amivel szinte egy nőnél sem lehet mellényúlni, az a táska. Ami még ennél is hívogatóbb, az a környezettudatos, ecobőr, handmade táska. Megannyi izgalmas színben, és formában találjátok meg a Beginshopban, ahol a saját ízlésetekre szabva készítik el számotokra, ezeket a csodálatos, egyedi darabokat. Mutasd meg kedvesednek, legyen ez egy célzás.

Páros fotózás a Gingerphoto-tól

Ez egy olyan ajándék, ami mindkettőtök számára tökéletes. Évek múlva is mosolyogva nézhetitek vissza a rólatok készült fotókat, sőt, akár az unokáitok kezébe is eljuthatnak, a 2021-es Valentin napi képeitek. Örökítsétek meg szerelmeteket, a Gingerphoto páros fotózásán.

Piknik az otthonotok melegében: Picniclovers

Mivel a kimozdulás korlátozva van, vidd a pikniket otthonodba! A Picniclovers csapata – amíg kedvesedet 1-1,5 órára valamilyen ürüggyel távol tartod az otthonotoktól – mindent előkészít, a ti lakásotokra szabva. Lepd meg szerelmed egy meghitt piknikkel, amihez ráadásul, ki sem kell mozdulnotok. Az élmény egyedülálló, a hangulat idilli. Mi kellhet még?

Kreatív stílustanácsadás Kertész Krisztitől

Azt gondolom, minden nő nevében állíthatom, a stílustanácsadásra mindannyiunknak egy nagy IGEN a válasza. Azt azonban kevesen tudják, hogy a férfiak számára is hasznos, a személyi stylist tanácsadása. Nincs több tanácstalan ácsorgás a gardrob előtt, nincs több impulzusvásárlás, ha Kriszti tanácsaira hallgattok. Különleges ajándék, egy különleges személynek.

Csillagfestés Zena Art ecsetjéből

Mit szólnál hozzá, ha minden éjjel fénylő csillagok alatt hajthatnátok álomra a fejeteket? Azonban ebben nem akadályozna sem hideg, sem eső. Időjárástól függetlenül élvezhetitek a csodálatos, apró csillagokkal borított eget, s még csak a hálószobátokból sem kell kimozdulnotok. Lepd meg szerelmedet Csillagfestéssel, s költözzön be hozzátok a meghittség és romantika.

Lakberendezés a biofília jegyében: Katusa Design

„A biofil design híd a belsőépítészet, a természet és a jólét között.” (Katusa Design)
Nagyon szép Valentin napi ajándék, ha otthonotokat természetközelivé varázsoljátok Katusa Design tanácsai alapján. Merüljetek el az erdei túrák hangulatában, a tengerparti hullámokban úgy, hogy mindezt az otthonotok nyújtja számotokra. Ez nem egy ideiglenes élmény, hanem a saját életérzésetek az újonnan kialakított lakókörnyezetetekben.

13+1 Virág

Végül, de nem utolsó sorban, virág. Az örök klasszikus, az elronthatatlan, a mindig nyerő. Csokorban vagy szállal, cserepes vagy vágott, ezzel nem lőhetsz mellé. Vörösrózsa vagy tulipán, szíved hölgyének ízlésétől függ.

Szerencsére ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk, ha a szerelmünket szeretnénk megünnepelni. Vannak, akik maradnak a klasszikus, ilyenkor megszokott szíves ajándéktárgyaknál, bon-bonoknál, de akik szeretnek újítani, izgalmas, érdekes, maradandó élménnyel kedveskedni, azok számára jó szívvel ajánlom a fenti lista minden pontját. Magyar vállalkozásoktól vásárolni pedig nekik is ajándék.

Boldog Valentin napot!