Koncertek

Az idei évben számtalan izgalmas és forró koncert várja a zene szerelmeseit, Budapesten és környékén is.

A város és környékének zenei életében kiemelkedő eseményekre lehet számítani, és most bemutatjuk azokat, amiket imádni fogsz.

Az év első nagy dobása a Budapest Parkban megrendezett Bryan Adams koncert volt, ami március 5-én került megrendezésre.

A kanadai sztár igazi legendaként vonult be a zenei életbe, és 13. stúdióalbuma talán a legjobb az összes közül. A koncert nagyszerű élményt nyújtott azoknak, akik részt vettek rajta.

A június 1-jén megrendezett Ed Sheeran koncert az év egyik legnagyobb várakozásának örvendett.

Az angol énekes egy varázslatos élményt nyújtott a közönség számára a Puskás Ferenc Stadionban. Nem csak a hangszereivel tűnt ki, hanem azzal is, hogy csak egyedül lépett fel a színpadra.

A volt Pink Floyd tag, Roger Waters koncertje június 27-én került megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Az igazi ikonikus slágerek mellett Waters újabb dalszerzeményeivel is tiszteletét tette az országban. A hangulat kiváló volt, a látvány és a zene pedig még jobb.

A július 3-án Budapesten játszó Eagles koncert sem maradhat ki a listáról.

Az amerikai zenekar ismét a Puskás Ferenc Stadionba rukkolt ki, és elképesztő hangulatot teremtett. A sikító gitárok és a kiváló énekteljesítmény egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy az est egy felejthetetlen élmény legyen.

A téli időszakban is számos koncert várja a közönséget, mint például a G3 turné, ami január 28-án érkezik Budapestre.

A New York-i stílus ikonikus gitárosait, Joe Satrianit, John Petruccit és Uli Jon Rothot, egy csapásra lehet egy helyen hallani, ami igazi csemege a gitárezőknek.

Budapest és környéke az idén is kiváló zenés programokkal várja a közönséget, úgyhogy érdemes odafigyelni a szervezett koncertekre és jegyet vásárolni, hiszen garantáltan felejthetetlen élményeket fognak nyújtani.